Kilpailun säännöt

Järjestäjä

Kampanjan järjestäjä on Kirami Oy, Villiläntie 2, 32730 Sastamalawww.kirami.fi (myöhemmin ”järjestäjä”).

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus milloin tahansa kieltää osallistuminen henkilöltä, joka ei ole osallistumiskelpoinen. Jos järjestäjä epäilee kilpailuun osallistunutta henkilöä vilpillisistä keinoista, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuja ja jättää palkinto luovuttamatta.

Kampanja-aika

Kampanja-aika alkaa 7.3.2018 ja päättyy 30.9.2018. Pikapalkinnot arvotaan kunkin kyselyn päätyttyä ja pääpalkinto 10.10.2018.

Osallistuminen arvontaan

Arvontaan osallistutaan vastaamalla internetissä Kiramin Paljuvalitsin -kyselyyn ja jättämällä omat yhteystiedot.

Palkinnot

Kunkin kyselyn jälkeen arvotaan kaikkien kyseiseen kyselyyn  osallistuneiden kesken 10 kpl Kiramin t-paitoja. Viimeisen kyselyn jälkeen arvotaan pääpalkintona kaikkien kyselyihin osallistuneiden kesken Kiramin Easy-kylpytynnyri, arvoltaan 1949 euroa.

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai palveluun. Järjestäjä sitoutuu maksamaan palkinnon lakisääteisen arpajaisveron.

Palkintojen luovutus

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei kilpailun ratkeamisen jälkeen tavoiteta yhden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Markkinointilupa

Kilpailuun osallistuneiden yhteystiedot kerätään Kirami Oy:n asiakasrekisteriin, jos osallistuja on antanut siihen luvan valitsemalla valintaruudun ”Tilaan Kiramin uutiskirjeen”. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti, jos osallistuja on antanut siihen luvan.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.